Η Θεανώ Καπέτη στην Κατερίνη

την Παρασκευή 12 Μάη

στην συγκέντρωση του ΚΚΕ

 

 

 

 

Ανακοίνωση – Κάλεσμα της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ, καλεί το λαό της Πιερίας στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 12 Μάη στις 19:30, στον πεζόδρομο Κατερίνης, με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκαν με τους κομμουνιστές σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, αλλά και σε εκείνους που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα μαζί μας, όμως αναγνωρίζουν τη μαχητικότητα και τη σταθερότητά του ΚΚΕ.

Την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ για να μπορέσει να είναι αντίπαλος σε αυτή την πολιτική, γιατί στις 22 Μάη τα μνημόνια θα είναι εδώ, όπως είναι και σήμερα, ενώ μπροστά μας έχουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Ο λαός να μην εγκλωβιστεί από τον  καυγά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ,  γιατί πίσω από τις διάφορες διακηρύξεις των προγραμμάτων τους, έχουν ένα κοινό ουσιαστικό πρόγραμμα. Και αυτό είναι το Ταμείου Ανάκαμψης, το μεγάλο υπέρ μνημόνιο, το οποίο καθορίζει τις τύχες των εργαζομένων και του λαού.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ ανοίγει το δρόμο για το ελπιδοφόρο αύριο, για ριζικές αλλαγές όπου στο επίκεντρο βρίσκονται οι ανάγκες των εργαζόμενων, του λαού συνολικότερα και όχι τα κέρδη των λίγων.

Όλοι στη συγκέντρωση του ΚΚΕ , Παρασκευή 12 Μάη, στις 19:30 στον πεζόδρομο Κατερίνης, με κεντρική ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.