Με Αποστολάκη η παρουσίαση

του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

στο Λιτόχωρο

 

 

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης ήταν ο προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο Λιτόχωρο, την 11η.5.2023, που έγινε τελικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πριν την εκδήλωση, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε συνέντευξη Τύπου, συναντήθηκε με συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας, ξεναγήθηκε στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου και επισκέφθηκε τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου στο γραφείο του. Στην συνέντευξη Τύπου απάντησε στις ερωτήσεις της Ε τ Ο για το πεδίο βολής Λιτοχώρου, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και για τα προγνωστικά του για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Πιερία. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε με την αλαζονεία, την ανομία, την αδικία, την διαφθορά, την οικογενειοκρατία, την αισχροκέρδεια ή αν θα επιλέξουμε την “Δικαιοσύνη Παντού”. Απαρίθμησε τα μελανότερα σημεία της διακυβέρνησης από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρουσίασε τα κυριότερα σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις τρεις αποφάσεις που θα υλοποιηθούν ΠΝΠ την πρώτη μέρα ανάληψης της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΑ-ΠΣ.

Μετά την ομιλία Αποστολάκη, (αυτο)παρουσιάστηκαν στους συγκεντρωμένους τα στελέχη του ψηφοδελτίου της Πιερίας, Σάκης Γκούνας, Ζήσης Ζάννας, Διονύσης Ζαρώτης, Γεωργία Καρτσιώτη-Παπαδημητρίου, Μπέττυ Σκούφα και Γνωσούλα Χαϊλατζίδου.