Αλλάζουμε, δυναμώνουμε

και προχωράμε

ανακοίνωση της Νομαρχιακής και της Εκλογικής Επιτροπής

Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός μας είπε ότι έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Από τον ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Ακούσαμε το μήνυμα του ελληνικού λαού. Αλλάζουμε, δυναμώνουμε και προχωράμε.

Λάβαμε το μήνυμα και βάζουμε τον πήχη ψηλά. Όχι για να κρατήσουμε τις έδρες μας και τα ποσοστά μας, αλλά για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα της δικαιοσύνης, να κρατήσουμε ζωντανή τη συνοχή της κοινωνίας απέναντι σε πολιτικές που θέλουν να τη συνθλίψουν, να την αποδυναμώσουν.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν κρίνονται μόνο κόμματα και πρόσωπα. Κρίνονται οι ζωές μας. Οι ζωές των εργαζομένων, των νέων, των μικρομεσαίων, της κοινωνικής πλειοψηφίας. Είναι η τελική και κρίσιμη εκλογική μάχη και θα κρίνει αν θα πορευτούμε σε μια κοινωνία ελευθερίας, δικαιωμάτων, δικαιοσύνης, ασφάλειας ή σε μια κοινωνία που η ανισότητα, το κράτος-λάφυρο, η διαφθορά και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος θα γίνουν κανονικότητα και ανεξέλεγκτο καθεστώς.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ και όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Πιερίας να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κλείσει η κάλπη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, βάζοντας στο επίκεντρο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, μιλώντας για τα προγράμματα και όχι την προπαγάνδα, την κοινωνία όχι την επικοινωνία, με τη γλώσσα της αλήθειας για το σούπερ μάρκετ, το βενζινάδικο, το λογαριασμό του ρεύματος, για την καθημερινή περιπέτεια της ακρίβειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, τη μείωση του ΕΦΚ, τους αυστηρούς ελέγχους, για τη δημόσια Υγεία, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσων δεν έχουν να πληρώσουν, για ρύθμιση των οφειλών με κούρεμα και 120 δόσεις, για το πρόγραμμα για ένα νέο ΕΣΥ, για την προστασία από τα funds της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης.

Να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις με το ΣΥΡΙΖΑ, «για να το γυρίσουμε».

Εικόνα
ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ν.Ε. Πιερίας

Αγ. Λαύρας 23
(1oς όροφος –
Τηλ. 2351021505 – Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr