Οργή …λόγω βλάβης

και άλλης μιας διακοπής στον Πλαταμώνα

στην “καρδιά” του καλοκαιριού (δυστυχώς) – υπομονή συστήνει η ΔΕΥΑΔΟΛ

 

 

Σε κατάσταση οξείας αγανάκτησης, επιβαρυμένης και από τις συνθήκες καύσωνα, αλλά και από την σε πλήρη εξέλιξη καλοκαιρινή -και επιχειρηματική- περίοδο, ζει σήμερα ο Πλαταμώνας. Αφορμή και βασικός λόγος της αγανάκτησης των πάντων, κατοίκων και επισκεπτών, πελατών και επαγγελματιών, είναι οι συνεχιζόμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση του γνωστού θέρετρου της Πιερίας, γνωστού και ως Ντουνμπάϊ…

Η διακοπή στην υδροδότηση μεγάλης περιοχής του Πλαταμώνα, “λόγω επισκευής βλάβης κεντρικής βάνας δικτύου” που ανακοινώθηκε χθες για σήμερα (από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι), αλλά κι η πρόσφατη διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω ατυχήματος -που διέκοψε και την υδροδότηση- … ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της ανοχής όλων. Οι παραπάνω “σταγόνες” που ξεχείλισαν το ποτήρι είναι το γεγονός ότι η σημερινή διακοπή στην υδροδότηση επεκτάθηκε και καλύπτει όλον τον Πλαταμώνα, την παραλία και το κέντρο, όπου και η “καρδιά” της τουριστικής κίνησης και η διακοπή ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες της προγραμματισμένης διάρκειας και συνεχίζεται ως αυτή την ώρα. Οι δε διακοπές στις παροχές, είτε ηλεκτρισμού ή πόσιμου νερού δεν είναι καθόλου σπάνιες στον Δήμο μας, δεν αφορούν μόνο το τουριστικό νότιο τμήμα του και είναι συχνές, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ΔΕΥΑΔΟΛ συστήνει … υπομονή και στις αιτιάσεις πολλών, ότι τα έργα αυτά θα μπορούσαν και έπρεπε να γίνουν ΠΡΙΝ την θερινή περίοδο, ότι δεν πρόκειται για προγραμματισμένο έργο, αλλά ξαφνική βλάβη. Αναπάντητο μένει το ερώτημα γιατί δεν προγραμματίστηκε η αντιμετώπιση της βλάβης να γίνει ξημερώματα και όταν η κίνηση είναι στο ναδίρ, αντί μεταξύ 8 και 12 το πρωί όταν η κίνηση κορυφώνεται.

Οι προσπάθειες αποκατάστασης συνεχίζονται, μαζί με την γκρίνια όλων.
Νεώτερα σε λίγο.

 

 

 

 

 

Προχθές το πουλί…