Κωνσταντίνος Τσιάτσιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Έφεσο

με το ψηφοδέλτιο «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Πέτρου Κιάφα – ποιος είναι, τι προτείνει

 

 

 

Κωνσταντίνος Τσιάτσιος του Γεωργίου, 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Έφεσο

με το ψηφοδέλτιο «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Πέτρου Κιάφα

 

Για εκείνους που δεν τον γνωρίζουν… 

Ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος του Γεωργίου, γεννήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, κατάγεται όμως από τη Νέα Έφεσο Δ.Δίου-Ολύμπου. Σπούδασε προγραμματιστής στο ΙΕΚ Παστέρ και είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Είναι ιδιοκτήτης της ταχυμεταφορικής εταιρίας ACS στην Κατερίνη, στο Λιτόχωρο και στο Αιγίνιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Διετέλεσε, για τέσσερα χρόνια, Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Εφέσου.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Το Στουπί».

Για τέσσερα χρόνια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Μακεδονικός Νέας Εφέσου».

Ήταν, για οκτώ χρόνια, καλαθοσφαιριστής στην Ομάδα Μπάσκετ του Πιερικού, καθώς επίσης και για τρία χρόνια στην Ομάδα Μπάσκετ του Μακεδονικού Νέας Εφέσου.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Επιπλέον, εργάστηκε, για 17 χρόνια, στην πολυεθνική WURTH HELLAS ως πωλητής καθώς και σε άλλες οργανωτικές θέσεις της εταιρίας. Ήταν, επί 10 χρόνια, εκπαιδευτής πωλητών Βορείου Ελλάδος και Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος του Γεωργίου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Έφεσο, με τον Συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», επικεφαλής του οποίου είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος του Γεωργίου σε δήλωσή του μετά την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητάς του, επισημαίνει: «Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό φαίνεται και από την προσφορά υπηρεσιών μου στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια απέκτησα εμπειρίες χρήσιμες, γι’ αυτό και σήμερα νιώθω πιο ώριμος αλλά και πιο έτοιμος για να κάνω ένα ακόμη βήμα. Έτσι, με την είσοδό μου ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δ.Δίου-Ολύμπου, ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εμένα, με στόχο το καλό του τόπου. Έχω ιδέες και οράματα και θα ήθελα όχι απλώς να τα μοιραστώ με συνδημότες μου αλλά και μαζί τους να τα κάνω πράξη. Γι’ αυτό και καλώ τους συνδημότες μου να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο ελπίδας, νίκης και «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» που συγκρότησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Πέτρος Κιάφας. Και τους διαβεβαιώνω ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε για να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στον Δ.Δίου-Ολύμπου και να ανατείλει μια καινούργια μέρα για εμάς, για τα παιδιά μας, για όλους μας».

Fb: Κωνσταντίνος Τσιάτσιος

 

Προοπτική