Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες

απ' όλους για όλους

ούτε κουβέντα για τους δεύτερους και τους τρίτους

 

 

 

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα

Με την ολοκλήρωση του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επακεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και σε όλους τους εκλεγέντες περιφερειακούς συμβούλους της Πιερίας, στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο, Πύδνας Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη, στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο καθώς και στους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους των τριών Δήμων.

 Εύχομαι σε όλους αποτελεσματική, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία. Από την πλευρά μου θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης  στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.

Σπύρος Κουλκουδίνας
Βουλευτής Ν.Πιερίας

 

 

Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Γραφείο Τύπου

Κατερίνη, 17-10-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
προς τους εκλεγέντες Δημάρχους των τριών Δήμων της Πιερίας

 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες Δημάρχους των τριών Δήμων της Πιερίας μας. Εύχομαι  από καρδιάς στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο και στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη καλή, ευδόκιμη θητεία και η αυτοδιοικητική τους πορεία να στεφθεί με γόνιμες, παραγωγικές και επιτυχείς προσπάθειες, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Τόσο εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης όσο και η ΠΕ Πιερίας συνολικά θα είμαστε πάντοτε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που προάγει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Πιερίας μας και των πολιτών της.

Όπως έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια είμαστε υπέρμαχοι των συλλογικών προσπαθειών και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της ΠΕ Πιερίας και των τριών Δήμων μας, που πάντοτε επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καλό του τόπου μας.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, από καρδιάς, με υγεία, με διαρκή αφοσίωση και ζήλο στο κοπιώδες και σημαντικό έργο σας!

Με εκτίμηση,

Σοφία Μαυρίδου,
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. συγχαίρει τους εκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη των αιρετών στον πρώτο και δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης στην Πιερία, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου συγχαίρει τους επιλεγέντες από την ψήφο των συμπολιτών μας και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα,καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Το νέο Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο, τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, Δίου-Ολύμπου, Ευάγγελο Γερολιόλιο και τον επίσης  νεοκλεγέντα Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού, Χρήστο Κομπατσιάρη. Θερμά συγχαρητήρια  και στους νέους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Συγχαίρει επίσης και το διοικητικό μέλος του Οργανισμού, Ραφαήλ Μετενίδη για την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου Κατερίνης.

Με τιμή

Γρηγόρης Παπαχρήστος                    Γιώργος Σαμαλής

πρόεδρος                                          γεν. γραμματέας

 

 

 

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Υφυπουργού Ανάπτυξης για αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη–Παπαδημητρίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών:

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγχαίρω θερμά τους Περιφερειάρχες, τους Δημάρχους και τους συμβούλους, που εξελέγησαν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ειδικά στην Πιερία μας, από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και όσους διεκδικούν την εκλογή τους στον δεύτερο γύρο.

Τους εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο κρίσιμο έργο τους και καλή θητεία.

Ως υπουργείο Ανάπτυξης θα συνεργαστούμε με όλους για έναν κοινό στόχο: την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Προσωπικά, δεσμεύομαι πως θα είμαι δίπλα στις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές για να πετύχουμε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση το καλύτερο για τον τόπο μας, την Πιερία».