Προήχθη σε υποστράτηγο

και τοποθετήθηκε Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ο Γεώργιος Τζήμας – δήλωσή του και συγχαρητήρια μηνύματα

 

 

 

Δήλωση του Υποστρατήγου Γεώργιου Τζήμα
με αφορμή την προαγωγή του
και την τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

«Μετά την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και λόγω της πρόσφατα διαταχθείσας υπηρεσιακής μου μετακίνησης, αναχωρώ σήμερα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναλάβω καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

-Αποχωρώντας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά προς την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως για την κατανόηση και τη συνδρομή που μας παρείχαν στο έργο μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

-Ευχαριστώ την Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης, ως Διοικητή Αστυνομικών Υπηρεσιών και Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, καθώς και ως Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

-Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά στο αστυνομικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη του εγκλήματος.

-Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό όλων των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.

-Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.

-Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

-Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

 

 

 

Συγχαρητήρια δήλωση της Υφυπουργού Ανάπτυξης
για την προαγωγή
του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Γεωργίου Τζήμα σε Υποστράτηγο

«Με ιδιαίτερη εκτίμηση εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια  προς τον συμπολίτη μας Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Γεώργιο Τζήμα, για την προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστράτηγου και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ως Διευθυντής.

Η προαγωγή του είναι μια αναγνώριση της επιμονής, της εργατικότητας και του ήθους του κ. Τζήμα.

Αποτελεί μια τιμή όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όλη την Πιερία, που τον ανέδειξε και τον υποστήριξε στην πορεία του. Εύχομαι από καρδιάς υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
για την προαγωγή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Γεωργίου Τζήμα
στο αξίωμα του Υποστράτηγου

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Τζήμα, για την προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστράτηγου, μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για ολόκληρη την Πιερία, από την οποία προέρχεται και στην οποία υπηρετούσε επί σειρά ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας.

 Ο βαθμός του Υποστράτηγου στον οποίο προήχθη, σαφώς είναι επιστέγασμα του ήθους, της εργατικότητας και του αυξημένου αισθήματος καθήκοντος, με το οποίο ο Γεώργιος Τζήμας υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια την Ελληνική Αστυνομία, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια του πολίτη και την καταστολή της παραβατικότητας.

Του εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό λειτούργημά του και τον ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ότι το υπηρεσιακό του μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό.

 

 

 

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Μακεδονίας, Γεώργιο Τζήμα, για την προαγωγή του σε Υποστράτηγο

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιο Τζήμα, για την προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστράτηγου, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναγνωρίζονται το ήθος, η ικανότητα και το έργο του κ. Τζήμα, αποδεικνύεται το αίσθημα καθήκοντος με το οποίο υπηρετεί την Ελληνική Αστυνομία.

Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα αγαστή συνεργασία μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο έργο του, με καθαρούς δρόμους και υψηλότερες κορυφές.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης

στον προαχθέντα Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιο Τζήμα

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας, Γεώργιο Τζήμα, για την επάξια προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και για την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Κατά τις τακτικές κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αναμφισβήτητα εκτιμήθηκε η συνέπεια, το ήθος και η παροχή με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, των πολύτιμων υπηρεσιών του.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο που καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει.

 

Ιωάννης Ντούμος
Δήμαρχος Κατερίνης

 

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Γεώργιο Τζήμα
για την προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στον κ. Γεώργιο Τζήμα, μέχρι πρότινος Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, για την επάξια προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. και την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Η εμπειρία του, η ικανότητά του, η εργατικότητά του, η συνέπεια και το ήθος του σε όλη την μέχρι τώρα πορεία του, αποτελούν τα εχέγγυα για το έργο το οποίο καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει.

Ως Επιμελητήριο Πιερίας είχαμε μια άψογη και αποτελεσματική συνεργασία, η οποία ευχόμαστε να συνεχιστεί και από τη νέα του θέση.

Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του, το οποίο αποτελεί τιμή για την Πιερία.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας