Ενημερώθηκες σήμερα;

ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕΣ.-

ούτε τα δοντάκια να ξεχνάς – πρωί/βράδυ, καλό βούρτσισμα

 

 

Θέλω να ενημερωθώ.

Επιλέγω ένα blog.

Αυτά τα γνωστά της Πιερίας, με τις συντακτικές ομάδες, το “αλήθεια”, το “ενημέρωση”, το “αδέσμευτο”, το “προσμονή και ακαρτέρει” και άλλα πολλά βαρύγδουπα, ως προμετωπίδα.

Διαβάζω ως προχθές, ότι χθες θα συνεδριάσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Σήμερα διαβάζω την ανακοίνωση ενός μέλους του Δημοτικού μας Συμβουλίου για το ποιοι φταίνε για διάφορα και πολλά που έχουν να κάνουν με το Δημοτικό μας Συμβούλιο και για το πως η ευθύνη επιμερίζεται σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Περισσότερο στην πρώτη. Αλλά και καθοριστικά -για το τελικό αποτέλεσμα- και στην αντιπολίτευση. Ανακοίνωση που ολοκληρώνεται με την εθελούσια δέσμευση του μέλους του Δημοτικού (μας) Συμβουλίου ότι -κόντρα σ’ όλα τα κακά του κόσμου- θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του. Και διεκδικεί να επανεκλεγεί (όχι ως επικεφαλής) και να υλοποιήσει την εθελούσια πρόθεση/δέσμευση.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο δεν συνεδρίασε χθες.
Δεν υπήρξε η απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή μελών του, δεν είχε απαρτία για να συνεδριάσει.

Απουσίαζαν τρεις της συμπολίτευσης (Γαλάνης, Γρεβενίτης, Καλαϊτζής) και σύσσωμη -πλην Λάππα*- η αντιπολίτευση. Από την ολικά απούσα αντιπολίτευση, κάποιοι (Φαρμάκη-Μόχλα, Δημητριάδης, Λαπάτσης, Ρεμπατσιός, Κουρίτα, δηλαδή οι επικεφαλής) ήταν επί τόπου, αλλά επέλεξαν τελικά να μην προσέλθουν στην συνεδρίαση. Από τους συνολικά απόντες κάποιοι ήταν ήδη δικαιολογημένοι, κάποιοι δικαιολόγησαν την απουσία τους στη συνέχεια και ως σήμερα και κάποιοι αναμένεται να την δικαιολογήσουν ή να μην την δικαιολογήσουν. Στους απόντες προσμετρήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος που σήμερα εξέδωσε την ανακοίνωση με τις απόψεις του για το Δημοτικό Συμβούλιο και την ποιότητα διοίκησης, αντιπολίτευσης και τοπικής πολιτικής μας ζωής εν γένει. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρει ότι απουσίαζε, ούτε για ποιο λόγο. Ούτε καν ότι Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Ούτε το blog που επέλεξες να ενημερωθείς καταγράφει τη χθεσινή αδυναμία του Συμβουλίου μας να συνεδριάσει. Όπως και όλα τα υπόλοιπα (blogs, παραblogs και “Μέσα”). Όλα όμως έχουν δημοσιεύσει την ανακοίνωση της συνεδρίασης και την ανακοίνωση του μέλους του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Ενημερώθηκες;

Ενημερώθηκες.

“Έσκασες” από ενημέρωση… ή καλύτερα “Ενημέρωση”.
Με τις υγιές σου και “του χρόνου” (σε 26 μέρες).

Κι αφού μεσημέριασε, πέσε να συνεχίσεις τον ύπνο σου.
Το Μάιο μπορεί και να ξυπνήσεις.

Σ’ έναν άλλο κόσμο.

Χειρότερο απ’ τον σημερινό.

Αλλά με εξασφαλισμένη την Ενημέρωση που όλοι θα σε διαβεβαιώνουν ότι καλυτερεύει και βελτιώνεται. Με τα blogs και το Fb και την αγιασμένη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, από το νερό και το βασιλικό του πολιτικού μας δυναμικού που λατρεύει και τα blogs και την παραπληροφόρηση και την ανευθυνότητα και την πάγια ασυλία.
Κοιμήσου, γλάστρα μου…

 

 

*παραιτήθηκε, ανεξαρτητοποιήθηκε και προσμετράται πλέον στην αντιπολίτευση