Η πυρκαγιά αποκάλυψε δολοφονία

στην Κατερίνη

67χρονος υδραυλικός το θύμα, βρ΄θηκε νεκρός στο σπίτι του στον “Παράδεισο”

Μια άγρια δολοφονία αποκάλυψε τα ξημερώματα στην Κατερίνη, η προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να σβήσει φωτιά που έκαιγε αυτοκίνητο στην περιοχή της Ανδρομάχης: η Αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει τον κάτοχο του φλεγόμενου αυτοκινήτου και τελικά τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του.

Το θύμα και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, 67χρονος υδραυλικός, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε με τραύματα από αιχμηρό όργανο στην κοιλιά, στο σπίτι του στην οδό Περικλέους, στον «Παράδεισο» Κατερίνης. Το αυτοκίνητό του καιγόταν σε κοντινή απόσταση, δίπλα στον Πέλεκα.

Ήδη διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, μετά την έρευνα των εγκληματολογικών συνεργείων και τις έρευνες για την διαλεύκανση του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας

 

grendhmpoli

Θεσσαλονίκη, 15 Ιανουαρίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος 67χρονου στην Κατερίνη Πιερίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα (15-01-2017) τα ξημερώματα, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη Πιερίας.

Ειδικότερα, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κατερίνη, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο νωρίτερα είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητό του φλεγόμενο σε κοντινή περιοχή και το οποίο κατασβέστηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στο χώρο μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή της σωρού του θανόντα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.