ΔΕΝ

δεν

ΔΕΝ έγινε η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, ΔΕΝ είπε κανείς κάτι για 26η μέρα, ΔΕΝ αμφισβήτησε κανείς το ρεπορτάζ της ΕτΟ, ΔΕΝ μάθαμε κάτι νέο, εκτός απ’ το ότι τέσσερις ζαρντινιέρες του πεζόδρομου της Λεπτοκαρυάς κατέληξαν στην αυλή της ΔΕΑΔΟ.

Εξαιρετικά χρήσιμη και αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, αφού έδωσε την ευκαιρία, σε αιρετούς και έναν δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας, ν’ ανακαλύψουν που κατέληξαν τέσσερις –τουλάχιστον- από τις ζαρντινιέρες που κοσμούσαν τον πεζόδρομο της Λεπτοκαρυάς και αποσύρθηκαν πρόσφατα (στην βεράντα του κτιρίου της ΔΕΑΔΟ).

Η έκτατη συνεδρίαση που συγκάλεσαν τα δυο μέλη του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης, Δημητριάδης και Κουρίτα, ως είχαν δικαίωμα αφού το πρώτο τους αίτημα αγνοήθηκε, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, αφού δεν ανταποκρίθηκε ο ελάχιστος απαραίτητος αριθμός μελών του ΔΣ στη δεύτερη αυτή πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση. Θέμα συζήτησης και στη δεύτερη πρόσκληση θα ήταν το πόρισμα που αποδίδεται στη Mazars, μετά την αποκάλυψη της ΕτΟ ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ MAZARS ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΑΔΟ». Στην δεύτερη πρόσκληση των Δημητριάδη-Κουρίτα ανταποκρίθηκαν δυο μόνο μέλη του ΔΣ και οι υπόλοιποι δύο επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

ΔΕΝ υπήρξε καμία δήλωση, ούτε κατά την προσέλευση, ούτε κατά την αποχώρηση των παρισταμένων.

ΔΕΝ εκδόθηκε καμία ανακοίνωση από την επιχείρηση.

ΔΕΝ εκδόθηκε –μέχρι στιγμής- κάποια ανακοίνωση από οποιονδήποτε άλλο, ούτε κυκλοφόρησε κάποιο δελτίο Τύπου.

ΔΕΝ έγινε/αν γνωστός/οί ο/οι λόγος/οι της μη ανταπόκρισης των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

ΔΕΝ έχει γίνει γνωστό γιατί αγνοήθηκε το πρώτο αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση των δύο μελών του ΔΣ.

ΔΕΝ είναι/ΔΕΝ έγινε γνωστό τι προβλέπει το καταστατικό της ΔΕΑΔΟ για ανάλογες περιπτώσεις. ΔΕΝ υπήρξε καμία δήλωση, ούτε επ’ αυτού.

Έτσι, συμπληρώθηκαν 26 μέρες (!!!) χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να τοποθετηθεί δημόσια για την αποκάλυψη της ΕτΟ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ MAZARS και ταυτόχρονα 26 μέρες (!!!) χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να αμφισβητήσει το δημοσίευμα δημόσια!!! Εξαίρεση συνεχίζει να αποτελεί η δημοτική σύμβουλος της αξιωματικής δημοτικής αντιπολίτευσης, Σοφία Νούλα, η οποία δημοσίευσε στο Facebook το εξής: Sofia Noula Γιαννη εσύ εκανες το καθηκον σου. Ο Αστεριος εχει δικιο,τη σκυταλη επιβάλλεται να παρουν οι αρετοι.αν φοβομαστε ας παμε σπιτια μας. Πρεπει να συγκληθει το Δ.Σ με μοναδικο θέμα την αποκαλυψη.ενα χρονο μας απειλει με ενα ανυπαρκτο πορισμα.ελεος…

Ο τελευταίος που υποστήριξε ότι το πόρισμα είναι προϊόν της Mazars είναι ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης.4.2016. Είκοσι οκτώ (28) μέρες μετά την συνεδρίαση εκείνη, το Δημοτικό μας Συμβούλιο ξανασυνεδριάζει σήμερα.