Και τουριστικό και πρόγραμμα

και το πληρώνουμε

και πολλά άλλα που σιγά-σιγά καταλήγουν και φαίνονται πια ξεκάθαρα και εξηγούνται όλα τα ανεξήγητα. Αλλά και για τα πριν και τα μετά, ΠΛΗΡΩΣΤΕ για πέντε χρόνια

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης.11.2016.

Θέμα: Έγκριση τουριστικού προγράμματος Δήμου Δίου – Ολύμπου έτους 2017 και υποβολή στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. (Εισήγηση Γιάννακα Ελένη, Αντιδήμαρχος).

 

tourproupol

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψε:

  • ότι είμαστε τυχεροί που εκλέξαμε δήμαρχο με πολλούς και ικανούς φίλους. Οι οποίοι μέσα σε ένα χρόνο δεν κατάφεραν να κάνουν το site του Δήμου έστω ένα αποδεκτό site, αλλά συνεχίζουν το έργο που ανέλαβαν με ανάθεση από το δήμαρχο, αλλά άλλο είναι το site του Δήμου και ….άλλο το site του Δήμου.

 

 

  • Όταν ο δήμαρχος άρχισε να προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα, αρκούσε μια ερώτηση τη κας Κουρίτα για να τον ενοχλήσει τόσο που να σταματήσει την ενημέρωση και την επεξήγηση των ανεξήγητων

 

  • καμία ερώτηση και -φυσικά- καμία αντίρρηση δεν εκφράστηκε από σύμβουλο της συμπολίτευσης, οπότε είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι συμφωνούν πλήρως και είναι υπεύθυνοι για το τι νομιμοποίησαν με την ψήφο τους. Κάτι που -φυσικά- συμβαίνει με όλα όσα ψηφίζουν δυο χρόνια τώρα..

 

  • Στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dion-olympos.gr) …μην «μπείτε», είναι «μολυσμένο» και μεταδίδει έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο ιό. Τουλάχιστον ένα μήνα τώρα.

 

  • Το νεότευκτο visitdionolympus.gr είναι πλατφόρμα του ΕΟΤ, οπότε μόνο η τροφοδοσία του είναι η απαιτούμενη εργασία. Αλλά και γι’ αυτό φροντίσαμε, έχουμε κονδύλια και κωδικούς για όλα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι κι αυτό σε πλήρη λειτουργία. Βρισκόμαστε μόνο στον τρίτο χρόνο της «Ολύμπιας Συμμαχίας» στη δημαρχία.

 

  • μετά την φετινή επιτυχία της σύνδεσης -με λεωφορεία του ΚΤΕΛ- Ν. Εφέσου-Ν. Πόρων, το 2017, θα υπάρξει και διαδρομή του ΚΤΕΛ προς και από τα Πριόνια (Ολύμπου)

 

  • ότι ένας δρόμος δεν είναι έργο …οδοποιίας, αλλά ενέργεια τουριστικής προβολής

 

  • ‘όταν η κριτική της αντιπολίτευσης συγκλίνει και όσα εντοπίζει είναι αυταπόδεικτα και ασήκωτα για τη διοίκηση Δημόπουλου, η «Αλήθεια» καταφεύγει στις διαπροσωπικές σχέσεις και κρίνει με μέτρο την συμπάθειά της προς την αντιδήμαρχο, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα καταγγέλλει δημοτικούς συμβούλους (της διοίκησης) ότι είναι πειθήνια όργανα του δημάρχου, με την τυφλή υποταγή των οποίων συνεχίζει και επιζεί ως δήμαρχος. Η αρμόδια για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό αντιδήμαρχος δεν συγκαταλέγεται σ’ αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους; Ή επειδή το τουριστικό πρόγραμμα είναι στην ουσία «λεφτά για τα δικά μας παιδιά» ήταν πολύ βολικό να επιστρατευτεί η διαπροσωπική εκτίμηση, αφού και ο κος Δημητριάδης από την ίδια παράταξη προέρχεται και διαλέγει να μην την θίξει σε τίποτα; Όλα όσα οι υπόλοιποι εντόπισαν, δεν τα εντόπισε η “Αλήθεια” και εντόπισε μόνο ένα σημείο για να ξεκαθαριστεί (σύνδεση Ν. Εφέσου-Ν. Πόρων) και έγειρε στο “ΠΑΡΩΝ”, με βασικό κριτήριο τη συμπάθεια προς την αντιδήμαρχο Τουρισμού-Πολιτισμού.

Τελικά, το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για  το 2017 είναι ήδη πολύ αποτελεσματικό. Για την διοίκηση και την παράταξή της, την εκτός ορίων Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμου. Τα κονδύλια όμως δεν προέρχονται μόνο απ’ την παράταξη αυτή.

Δείτε το βίντεο.

Και δείτε και τι πληρώνετε.

Και για το 2016 και για το 2017.

Δείτε στα δύο προγράμματα (2016 και 2017) τι εννοεί η κα Λέλα όταν λέει “υπάρχουν κι άλλα πολλά, εγώ σας είπα εδώ τώρα μερικά, επιγραμματικά…”

 

 

 

tourpro17

 

 

63%ce%b23%cf%899%ce%b4-49%ce%b7-tourpro16