Προσωρινή διοίκηση στο “Αλεξάνδρειο”

προτείνει η Παμμακεδονική

αίτημα που θα συζητηθεί την Παρασκευή

Δύο –περίπου- μήνες μετά την προσωρινή απόφαση δικαστηρίου της Κατερίνης για την διένεξη την σχετική με τη διοίκηση του Διεθνούς Ιδρύματος, δικαστήριο της Κατερίνης θα αποφασίσει, την Παρασκευή, αν το «Αλεξάνδρειο» θα αποκτήσει προσωρινή διοίκηση, ένα περίπου χρόνο μετά την αδρανοποίηση όλων όσα το αφορούν.

 

Με αίτησή της, η Ανώτατη Αρχή του “Αλεξανδρείου”, ζητάει το ΔΙΜΜΑ να τεθεί σε «επιτροπεία», έως ότου αναδειχθεί η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του (τα έξι από τα εννέα μέλη έχουν ήδη αναδειχθεί το καλοκαίρι του 2017), προκειμένου να αντιμετωπιστούν σοβαρά πρακτικά προβλήματα που δημιουργεί η …ακυβερνησία. Ακόμη και το κτίριο του Ιδρύματος, δίπλα από την εθνική οδό, έχει αφεθεί στη φθορά του χρόνου και αντιμετωπίζει προβλήματα, ακόμα και φύλαξης.

 

Η Παμμακεδονική προτείνει τα εννέα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας να συμπληρωθούν από τρία κοινής αποδοχής: τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Κ. Δημόπουλο, τον έφορο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Νίκο Πασχαλούδη, και το στέλεχος του «Olympus Marathon”, Ευ. Νίκα. Η αίτηση κατατέθηκε σήμερα και θα συζητηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.