Κάτι καταφέρνουμε…

(με το "γράφε-γράφε")

στα “μικρά” όπως τα λένε αυτοί, στα ελάχιστα και τόσο σημαντικά για μας που αξιολογούν και τις δυνατότητές τους για τα μεγάλα…

Κι εσύ, πρόεδρε;;;

 

Ένα απ’ τα δημοσιεύματα της ΕτΟ των δύο τελευταίων ετών. Τελικά, κάτι έγινε. Σιωπηλά και χωρίς …λαϊκισμούς ή με δελτία Τύπου Θου Βου. Δεν το λες και λίγο. “Έπιασαν τόπο” οι κόποι (της ΕτΟ). Φτάνει να παραμείνει κλειστή και καθαρή εις το εξής.

 

 


Ρεπορτάζ της 12ης Ιουλίου του 2018

 

 

Και οι διαγραμμίσεις.

Οι γνωστές Πιερικές διαγραμμίσεις.
Στα όρια του Δήμου μας.
Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσουν και τι αντιστοιχεί στα λεφτά που πληρώσαμε.
Τα νέα δια χειρός -και Fb- Σοφίας Μαυρίδου

Σοφία Μαυρίδου is with Κώστας Δημόπουλος in Litóchoro, Greece.

Η διαγραμμιση του επαρχιακού μας δικτύου συνεχίζεται ..Μαζί με το Δήμαρχο Διου_Ολυμπου Κώστα Δημοπουλο ,τον Υποδιευθυντή Τεχνικων Εργων ΠΕ Πιερίας Παναγιώτη Μαυριδη,τον συνεργάτη μου Δημήτρη Ρουκα,τον Τάκη Δήμου τον Προϊστάμενο Εργοταξίου Γεώργιο Αργυρόπουλο και το τεχνικό προσωπικό μας στο Λιτόχωρο ..Προσπαθούμε συνεχώς με προγραμματισμό..ΔΗΜΑΡΧΕ ευχαριστούμε για τη συνεργασία προς όφελος του τόπου μας!!

 

 

ΥΓ: όσο για τις ικανότητες και τις δυνατότητες…. 40 αξιωματούχοι για μια διαγράμμιση. Καλά πάτε… θα σας προτιμήσουμε.-

και το δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

 

Κατερίνη, 7 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εργασίες διαγραμμίσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις διαγράμμισης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της και συγκεκριμένα στην 7η Επαρχιακή Οδό (Διασταύρωση Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου έως την Ιερά Πατριαρχική & Σταυροπηγιακή Μόνη Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω (Μετόχι).

Οι εν λόγω εργασίες εντάσσονται στις παρεμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Ειδικό μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκτελεί σε καθημερινή βάση εργασίες διαγράμμισης,  ακολουθώντας το τεχνικό πρόγραμμα της υπηρεσίας, μετά και την υπογραφή από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας της σύμβασης του έργου για την προμήθεια υλικών διαγράμμισης, προϋπολογισμού 103.655,00€ (με ΦΠΑ 24%).

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εργασιών, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, τόνισε, ότι με αμείωτο ρυθμό εξελίσσονται εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, δίνοντας προτεραιότητα σε μελέτες και έργα που αφορούν ασφαλείς κυκλοφοριακές συνθήκες, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.