Αλλαγές στη ΝΟΔΕ Πιερίας,

μια ποινή

και αναμονή για το θέμα Ναβροζίδου

Τα τυροπιτάκια και η προγραμματισμένη αλλαγή φρουράς (καθηκόντων) ήταν τα θέματα που επίσημα απασχόλησαν την συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας, την Παρασκευή 22.02.2019, ενώ ανεπίσημα εξετάστηκε και θέμα μέλους που φέρεται έτοιμο να περάσει στην απέναντι όχθη, προκειμένου να καταλήξει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Η πρωτοβουλία της υπεύθυνης του Τομέα Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Κικής Καραγιαννίδου, να εξασφαλίσει δημοτική χρηματοδότηση σε εκδήλωση του τομέα της, χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση με το κομματικό όργανο -όπως επιβεβαίωσε η ίδια η ΝΟΔΕ-, ήταν αναμενόμενο να απασχολήσει. Αναμενόμενη ήταν και η επιβολή κάποιας ποινής, η οποία ήταν τελικά εξαιρετικά επιεικής -δύο μήνες στον “πάγκο”-, πιθανώς λόγω ιδιαίτερα απαιτητικής και μακροχρόνιας προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προγραμματισμένες αλλαγές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, συμπεριλαμβάνονται:

  • ο Κ. Χρήστογλου, υπεύθυνος Υγείας, αντί του Δ. Δένη που ανέλαβε τον Τομέα του Πολιτισμού
  • Αντ. Βελώνης στον Παιδείας αντί του Θ. Σιαμάγκα
  • ενώ ο Χ. Μπρουσκέλης “άφησε” τον Τομέα Κοινωνικών Θεμάτων

Εκτός ημερησίας διάταξης, το σώμα απασχόλησε και η περίπτωση της Υπεύθυνης Τουρισμού, Μαρίας Ναβροζίδου, η οποία φέρεται έτοιμη να προσχωρήσει στην δημοτική παράταξη του ήδη δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού και να διεκδικήσει μαζί του την εκλογή της στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Επειδή αναμένονται εξελίξεις σχετικές με την υποψηφιότητα του κου Καζά, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στη συζήτηση και η ΝΟΔΕ θα αναμένει τις όποιες αποφάσεις οργάνων του κόμματος.