Επιβεβαιώνετε την Ε τ Ο

συνεχίζοντας τα λάθη

και σαν να θέλετε πάντα να κρατάτε τις προκηρύξεις κρυφές…

Με τις διορθώσεις σας, επιβεβαιώνετε την Ε τ Ο.

Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις (διορθωτικές).

Που συνεχίζουν να έχουν λάθη.

Λάθη βιασύνης (και πανικού;).

Και -δυστυχώς, για σας- ΠΑΛΙ σε θέμα προκήρυξης θέσεων εποχικής εργασίας.

Προκηρύξατε θέσεις υδρονομέων άρδευσης.

Και στην προσπάθειά σας να αναδείξετε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ σε ιστότοπο εύρεσης εργασίας (πανελλαδική πρωτοτυπία και πανελλήνια γκάφα), πάλι μόνο εκεί δημοσιεύσατε την προκήρυξη.

Το είδαν οι συμπαραστάτες σας μπλογκατζήδες και το “έκαναν βούκινο”.

Οπότε αναγκαστήκατε να αναρτήσετε την προκήρυξη στον ιστότοπο του Δήμου και -ξαναβλέποντας την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ- ανακαλύψατε τα λάθη που είχε η προκήρυξη και επαναλάβατε την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χωρίς να επισημαίνεται η αλλαγή, όπως επιβάλλει το ΔΙΑΥΓΕΙΑ για την διαύγεια.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν τα συνειδητά λάθη που είχατε κάνει στην προκήρυξη των πανδημικών 8μήνων, η προκήρυξη για την πρόσληψη υδρονομέων θα αναρτηθεί στους χώρους ανακοινώσεων του δημοτικών καταστημάτων. Έτσι ακριβώς: του δημοτικών καταστημάτων. Γιατί την ένοχη προκήρυξη την είχατε αναρτήσει μόνο σε ένα δημοτικό κατάστημα. Κι αφού το εντόπισε η Ε τ Ο και κατόπιν εορτής, αποφασίσατε να το διορθώσετε.

Διορθώσατε στην δεύτερη ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το “συνολικά δέκα -11- υδρονομέων άρδευσης”…. για να επιβεβαιώσετε ακόμη περισσότερο την Ε τ Ο στο ότι δείχνετε ελάχιστη υπευθυνότητα σε θέματα πολύ σημαντικά για τους δημότες που αναζητούν απελπισμένα απασχόληση.

Φροντίστε η προκήρυξη να αναρτηθεί πράγματι σε όλα τα δημοτικά καταστήματα και μάλιστα σε χώρο προσβάσιμο όλο το 24ωρο.

Κι αν οι προσλήψεις αυτές δεν είναι ήδη κανονισμένες με την άνεση της πλειοψηφίας… πρέπει να τις είχατε αναρτήσει στις δεκάδες καθημερινές προσωπικές ή θεσμικές, σχετικά αδιάφορες για άνεργους αναρτήσεις σας για …την επέτειο θανάτου Ελύτη ή τις οδηγίες για τις μετακινήσεις μας υπό καταιγίδα… λες και μετακινούμαστε ελεύθερα και κατά βούληση.

Επ’ ευκαιρία και a propos… μήπως η προκήρυξη η πανδημική είναι τελικά άκυρη;;; Την έλεγξε η Αποκεντρωμένη και την βρήκε αποδεκτή και να έχει ικανοποιήσει το αποτέλεσμά της, την ίδια την προκήρυξη της Επιτροπής Οικονομικών; Ή απλώς… δεν την έλεγξε; Συμβαίνουν κι αυτά… Κι εδώ είμαστε να τα διορθώνουμε. Να τα διορθώνετε. Και να επιβεβαιώνεται την Ε τ Ο.

Καλή συνέχεια.

Στις διορθώσεις.

Όχι στα κόλπα.-

 

Δεν προσέρχεσαι (2)