Εσύ κρύβεσαι

κι ο αναπληρωτής σου σε εκθέτει

ακόμη κι όταν σου αποδίδει… το μέγιστα

 

Η μόνιμη προσπάθεια του αναπληρωτή σου να υπενθυμίζει την ύπαρξή του και το -όποιο- έργο του είναι ήδη γνωστή και ήδη διαφαίνεται και η δική σου “απάντηση” να μειώσεις και την παρουσία του -γενικά- και τις προσπάθειές του, ειδικότερα. Δείγματα καταγράφουμε και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κι ας ελπίζεις ότι περνούν απαρατήρητες. Σχεδόν μόνιμο “όχημα” των πόθων του αναπληρωτή σου είναι πια το delalis.gr, στο οποίο επιβαίνουν συχνά και οι υπόλοιποι δυο της ομάδας “Πρώην Δημοπουλικοί” της ετερόκλητης διοίκησής σου.

Σε μια συνέντευξη-υπόδειγμα “στημένης” συνέντευξης, ο αναπληρωτής επιχειρεί να απαντήσει σε όσα η Ε τ Ο δημοσίευσε και στα οποία ΔΕΝ απάντησες, κρυπτόμενος εδώ και καιρό. Η επιλογή  του αποδεικνύει ότι στη διοίκησή σου υπάρχουν και στεγανά και εξ αρχής αυτονομημένα  κέντρα γιατί ΚΑΙ προσπαθεί να απαντήσει και “τα κάνει μούσκεμα” ΚΑΙ “μπαίνει στα χωράφια” της ύδρευσης ΚΑΙ -κυρίως- επιμένει να ξεχνάει ότι τα τρωτά που κληρονομήσατε στην άρδευση της ΔΕ Δίου είναι κυρίως δικά του αμαρτήματα, ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της πεντάχρονης δημαρχίας Δημόπουλου.

Όλα αυτά τα καπρίτσια και οι “πατάτες” του αναπληρωτή και όσα άλλα πράττεις ο ίδιος, αποδεικνύουν αυτό που είχε εντοπίσει πολύ νωρίς η Ε τ Ο: δεν ήρθες για να σταθείς απέναντι στην πεντάχρονη δημαρχία που τάχα κατήγγειλες, αλλά να ολοκληρώσεις το έργο της, με τρόπο αποτελεσματικότερο. Γι’ αυτό και αξιοποίησες κάθε φανερό και κρυφό στέλεχός της, σε τόσο καίριες και υψηλές θέσεις.

Καλή συνέχεια και καλή απολογία -διοικητικού έργου-.

Δες το βίντεο.

Μην το σταματήσεις εκεί που τελειώνει.
Όχι.
Σαν την δημαρχία Δημόπουλου που τάχα τέλειωσε με την δική σου, αλλά -στην ουσία- συνεχίζεται, έτσι και το βίντεο αρχίζει πάλι εκεί που υποτίθεται ότι … τελειώνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλα στην ανακοίνωση,