Δήμαρχε, ξαναπές για τις καταγγελίες

γιατί συνεχίζουν να τις κάνουν

επώνυμα, δημόσια, με βίντεο και φωτογραφίες, με σχόλια και πολλά ερωτηματικά, λίγες μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο και την ανακοίνωση ότι ο βιολογικός μας δουλεύει άψογα – μόνο ο βιολογικός μπορεί να ρυπαίνει???

 

 

Καλοκαίρι. Προσοχή στα μπάνια σας. 15:10 Κυ 27 Ιουν 2021. Απο το νότια πλακα Λιτοχώρου πηγαίνουν βόρεια προς Γκριτσα. Ο αφρός φαίνεται όσο μπορει να πιάνει το μάτι.

 

 

 

Είναι η δεν είναι ο αφρός του σκατού? Κάποιος αρμόδιος να απαντούσε ? Κάποιος επιστήμονας? Κάποιο κόμμα τέλος πάντων που ασχολείται και με την οικολογία?

Vasilis Tzitzilis

ΤΗΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ !!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

 

Ioannis Athanasiadis

Τι είναι αυτά λύματα;;;;;

 

Olga Koutloumpasi

Τι είναι;;;;

Nunu Deligiannidou

Τελικά μπορεί κανείς να μας πει τι είναι και πως μπορούμε να γλυτώσουμε απ αυτά;

Ευφημία Σαρηγιαννίδου

Μηπως αρχιζει σιγα σιγα να ερχεται προς τα δω η αφρωδης ρυπανση των στενων του Βοσπορου;;; λεω εγω μηπως….. αλλοιμονο μας αν ειναι αυτο.

 

Ζαφείρω Κουσιοπούλου

Θέλουμε και τουρισμό.

Maria Artanidou

Πλαταμωνας την Παρασκευή. Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα αν και μετά θεώρησα ότι είναι μάλλον μεγάλη απόσταση για να έχει φτάσει χωρίς να έχει φανεί κιόλας κάπου αλλού (Χαλκιδική πχ) .. Μετά από λίγες ώρες που ξανακοιταξα, δεν είδα κάτι.
May be an image of nature and body of water

Konstantinos Maniatis

Καθε μερα αυτο το φαινομενο

Maria Artanidou

Εμείς 2 μέρες μείναμε, το είδα τη μία.. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι άλλο διαχειρισιμο, το τελευταίο που μας έλειπε ήταν αυτό..
Περί καταγγελιών και αρχών, από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

-“Να τα καταγγέλλετε στις αρχές…”