Τεράστια ανακούφιση

στη Σκοτίνα και ολόκληρο τον Δήμο

ο Πληξίδας παραμένει πιστός στον επικεφαλής του και μόνο ο δήμαρχος θα αποφασίσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος (ο Πληξίδας), ο δήμαρχος θα είναι σίγουρα (υποψήφιος) – Κιάφας και 4 ακόμη στο γιατρό για αυτιά και μάτια

 

 

Μια χθεσινή ανάρτηση του Πέτρου Κιάφα που τον αφορούσε πλήρως, έδωσε σήμερα στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Σκοτίνας, Γιώργο Πλεξίδα, την ευκαιρία να εισβάλει στην τοπική επικαιρότητα, ίσως για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

 

Ο τοπικός πρόεδρος δημοσίευσε σήμερα δελτίο Τύπου με δήλωσή του, προκειμένου να διαψεύσει ανάρτηση του επικεφαλής της “Προοπτικής για το Δημο-τη”, στην οποία μετέφερε την πρόθεση του κου Πληξίδα να μην διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Σκοτίνα, 7 Φεβρουαρίου 2022

  Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Σκοτίνας

 

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του κ. Πέτρου Κιάφα στο facebook, όπου αναφέρει ότι του ζήτησα «…μέσω αυτής της ανάρτησης να ενημερώσει τους κατοίκους της Σκοτινας ότι δεν θα (είμαι) υποψήφιος ξανά», θέλω να ανακοινώσω τα εξής:

Η υποψηφιότητά μου ή όχι στις επόμενες δημοτικές εκλογές αφορά αποκλειστικά εμένα προσωπικά.

Δεν εξουσιοδότησα κανέναν τρίτο να ενημερώσει τους κατοίκους της Σκοτίνας για τις προθέσεις μου.

Πολιτεύτηκα στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη «ΣΥΝΘΕΣΗ» του Δημάρχου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου και δίνω το δικαίωμα στον Δήμαρχο, με του οποίου την παράταξη εκλέχτηκα Πρόεδρος της Κοινότητας της Σκοτίνας, να με αξιοποιήσει όπως εκείνος κρίνει.

Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας, με σεβασμό προς το σύνολο των συνδημοτών μου.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκοτίνας
Πληξίδας Γεώργιος

Στην ανακοίνωσή του, ο Πληξίδας διαψεύδει εντελώς όσα ο Κιάφας δημοσίευσε και βεβαιώνει ότι δεν εξουσιοδότησε κανέναν τρίτο να ενημερώσει τους κατοίκους της Σκοτίνας για τις προθέσεις του. Ο έμπειρος αιρετός περισσότερο ασχολείται με το να δηλώσει την πίστη του στον σημερινό δήμαρχο και να διαβεβαιώσει ότι η όποια επιλογή του για το μέλλον επαφίεται πλήρως στις διαθέσεις του Βαγγέλη Γερολιόλιου, με τον συνδυασμό του οποίου αναδείχτηκε πρόεδρος της Κοινότητας Σκοτίνας, παρά να αποδείξει ότι ο Κιάφας επέλεξε και να πει ψέματα και να εκτεθεί δημόσια και να τα κάνει όλα αυτά … δημοσιοποιώντας κάτι για το οποίο δεν είχε καμία συναίνεση να δημοσιοποιήσει.

Λίγο αργότερα, ήρθε η δημόσια απάντηση του Πέτρου Κιάφα, ο οποίος επικαλείται την μαρτυρία τεσσάρων μαρτύρων για το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο αιρετών, προκαλεί τον Πληξίδα να αμφισβητήσει τον ίδιο και τους αυτόπτες μάρτυρες και αποκαλύπτει ότι ο κοινοτάρχης περιέγραψε στην ομήγυρη την πρόσφατη απόφαση του να παραιτηθεί, από την οποία τον απέτρεψε συνεργάτης του δημάρχου!!! Περισσότερες από 12 ώρες μετά, ο κος Πληξίδας δεν επανήλθε με νεώτερη απάντηση. Οπότε έχουμε έναν που λέει δημόσια ότι δεν εξουσιοδότησε κανέναν τρίτο να ενημερώσει για τις προθέσεις του, χωρίς να εξηγήσει ή να ονομάσει… τον δεύτερο που εξουσιοδότησε. Και τέσσερις άλλους που ο Κιάφας επικαλείται την μαρτυρία τους ως αυτοπτών μαρτύρων.

 

                                                                   Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022

 Δελτίο Τύπου

Στη συνάντηση που είχα πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο της Σκοτίνας, με παρότρυνε, με αφορμή την φωτογραφία που θα αναρτούσα, να ανέφερα ότι ο ίδιος δε θα πολιτευόταν ξανά. Ο πρόεδρος σήμερα, με δελτίο τύπου μάλιστα, με διαψεύδει αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να διαψεύσει τον εαυτό του αφού ό,τι είπε το είπε παρουσία τεσσάρων μαρτύρων. Για να προστατεύσω την υπόληψη μου και την αξιοπιστία μου αναγκάζομαι να αναφέρω ότι παρόντες ήταν τρεις συγχωριανοί του και ένα συνδημότης από τον Άγιο Σπυρίδωνα, τα ονόματά των οποίων δε θα αποκαλύψω ακόμη, εκτός αν προκληθώ περαιτέρω.

Ο ίδιος επίσης, μας ανέφερε ότι πήγε στο Λιτόχωρο να παραιτηθεί αλλά τον απέτρεψε συνεργάτιδα του δημάρχου. Εμείς αυτήν την πληροφορία ( όπως και άλλες) μόνο από τον ίδιο θα τη μαθαίναμε.

Λυπάμαι που άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστοι.

 

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Η άποψη της Ε τ Ο

Δήμαρχε,

με την απογραφή… τι γίνεται;;;

Γίνεται κάτι ή θα βρεθούμε με κάνα Λιτόχωρο των 1200 κατοίκων;

Τα “χαρτιά” για τον κόμβο τα τελείωσες ή θα γίνει τίποτα ατυχές και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε; (πληθυντικό αλληλεγγύης χρησιμοποιώ ΚΑΙ γιατί οι ηγεσίες που αναδεικνύουμε είναι ευθύνη μας)

Πότε θα ασχοληθείτε και θα μάθετε, μετά τόσους μήνες που εξακολουθείτε -οι της διοίκησης όλοι- να ΜΗΝ ξέρετε τι συμβαίνει στην άθλια χωματερή μας και να ανακοινώνετε με παρρησία την άγνοιά σας, λες και δεν αφορά και τον Δήμο και όλους μας σε τι ύψος πάνω απ’ το δρόμο θα φτάσει το βουνό των σκουπιδιών και τι ΔΕΝ συμβαίνει με το δεύτερο κύτταρο. Αυτό “μας μάρανε” δευτεριάτικα; Αν θα διαιωνιστεί η παρουσία του κου Πληξίδα στα κοινά που -να ‘ναι καλά ο άνθρωπος- χόρτασε από προεδρίες και μήτε τον ακούσαμε, μήτε με κάτι σημαντικό έχουμε να τον συνδέσουμε ως απολογισμό; Τόσο απαραίτητη μας είναι η … “αλήθεια” του θέματος Πληξίδα και χρήζει αποκάλυψης, αλλά να πεις δημόσια πχ ότι εννιά -9- μέτρα πάνω απ’ το δρόμο θα φτάσει το Όρος του Ακριβοπληρωμένου Αίσχους που Ανέχεσαι και Συνυπογράφεις δεν βρίσκεις το κουράγιο;

Εκείνο το “η συγκεκριμένη δημαρχία ξεπέρασε τα αποδεκτά όρια κτλ” που είχες πει …λες να το αποδεχόταν ο Δημόπουλος όταν συνέβαινε ή πάλι ελάχιστοι ήταν οι διαφωνούντες δημόσια και -παρά το καθεστώς αρχόντων και Τύπου- οι δημότες τελικά είχαν χειρότερη άποψη για την δημαρχία του, οπότε και βρέθηκες δήμαρχος;

Δήμαρχε,

κοινωνική ευαισθησία και ανάλογες δομές και δράσεις δεν έχουμε ούτε για δείγμα, φτάσαμε στο ΚΥ να μην έχει τεστ, οι δημότες παραμιλάνε κοιτώντας λογαριασμούς, “τρως” μια ώρα συνεδρίαση και ατέλειωτη αντιπαράθεση για εμφανή και καραπαράνομα χοντρορουσφέτια … κι αυτό που σε απασχολεί είναι η σκορδοκαΐλα για τον Πληξίδα; Τόσο …κρυφό καμάρι;;;

Δήμαρχε,

ο “Τιτανικός” ήταν ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του και αβύθιστος. Δεύτερο ταξίδι δεν έκανε. Αντί για την Νέα Υόρκη, έφτασε σε 4.000 μέτρα βάθος, στα μισά του Ατλαντικού…

Αυτά.

Τα λέμε.

ΥΓ: σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το σχέδιο της κυβέρνησης για το πως θα κεφαλαιοποιήσει τα ρουσφέτια που έκανε και μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δες τον κο Γεωργαντά με ήχο και εικόνα και πες μου να πιστέψω την διάψευση που θα εκδώσει η ΝΔ. Για τον Λιβανό, τον Δούκα και την Ηλεία δεν υπήρξε καμία διάψευση, αλλά πλήρης επιβεβαίωση.

 

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και το νέο του υπουργό

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους.