Ακούει και βλέπει;

όσα εγκρίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο;

όσα ισχύουν επι τόπου και στην πραγματικότητα???

 

 

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας κατατέθηκαν πάρα πολλά για την μίσθωση σε ιδιώτη τμήματος 4632τμ στο υπ’ αριθμ 14 δημοτικό κληροτεμάχιο του Δήμου, στη θέση “Μπουρνάζι”, στην Κονταριώτισσα. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και ποια είναι η εικόνα της έκτασης που μισθώθηκε αμετάκλητα, μετά και την  επικύρωση των πρακτικών του διαγωνισμού και τι δηλώνει για την υπόθεση ένας από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους που δεν το ψήφισαν, ο Αστέριος Χονδρόπουλος της “Ολύμπιας Συμμαχίας ΙΙ” και πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου.

 

σημ.Ε τ Ο: λανθασμένα, στο βίντεο λόγος για “ύδρευση”. Το σωστό είναι άρδευση.

 

 

Από φωτογραφίες του Google Earth και του Google Maps που παραθέτουμε προκύπτει και μια εκτίμηση για το από πότε καλλιεργείται το έκτασης 4,632 στρεμμάτων χωράφι, αφού οι φωτογραφόες του Google Maps είναι ως και τριών χρόνων παλιές.

 

Αυτό που δεν προκύπτει από τις συγκεκριμένες αεροφωτογραφίες, είναι τα όρια του υπ’ αριθμ. 14 δημοτικού κληροτεμαχίου και ΚΥΡΙΩΣ ποια άλλα τμήματά του είναι επίσης μισθωμένα, αφού το τμήμα που νοικιάστηκε είναι κατά πολύ περικυκλωμένο από άλλες καλλιέργειες, ενώ η έκταση που εμφανίζεται να μην είνια καλλιεργημένη σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε 70+ στρέμματα.