“Μας συγχωρείτε, λάθος…”

ΧΩΡΙΣ το "μας συγχωρείτε"

          Το πως έγινε το λάθος δεν μας το είπαν. Ούτε και “μια συγνώμη” που συνοδεύει την αναγνώριση σοβαρών λαθών που συνεπάγονται και καταβολή χρημάτων, σε…

 

 

 

 

 

Το πως έγινε το λάθος δεν μας το είπαν.

Ούτε και “μια συγνώμη” που συνοδεύει την αναγνώριση σοβαρών λαθών που συνεπάγονται και καταβολή χρημάτων, σε περίοδο φτώχειας και δυσπραγίας…

Απέφυγαν να κάνουν και την παραμικρή αναφορά σε λάθος και ανακοίνωσαν ότι γίνεται επανέλεγχος κάποιων λογαριασμών καταναλωτών/πελατών στο Λιτόχωρο -που έχουν πληρωθεί ήδη σε ποιο ποσοστό;- και ότι θα διορθώσουν το λάθος που έκαναν, με μελλοντικό ισοσκελισμό έναντι και προσεχώς.

Η ιστορία των φουσκωμένων λογαριασμών -Δήμου και ΔΕΥΑΔΟΛ- δεν αφορά μόνο το Λιτόχωρο, αφού -από το 2020 ως σήμερα- παρόμοιο φαινόμενο εμφανίστηκε και στη Βροντού. Αλλά η σημερινή διόρθωση αφορά μόνο την πρωτεύουσα του Δήμου.

Όσον αφορά τον τρόπο και το πνεύμα… η σημερινή ανακοίνωση προσθέτει μία ακόμη αδρή γραμμή στο φιλολαϊκό(;) προφίλ της δημαρχίας Γερολιόλιου… που τείνει ταχύτατα να αποδειχθεί προσωπείο. Κι όλα αυτά… δύο μέρες μετά τον απολογισμό της τριετίας, στον οποίο κανένα λάθος και καμία “τρύπα” δεν έλαβε την προσοχή και την ενασχόληση που τους αρμόζουν. Ούτε τα αδικαιολόγητα και ανεξήγητα λάθη της διοίκησης. Όπως αυτό που αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη έγκριση του ισολογισμού του 2021 για τα χρέη της ΔΕΥΑΔΟΛ προς την ΔΕΗ που κι αυτό δεν απασχόλησε τις δυνάμεις πληροφόρησης και παραπληροφόρησης της δημαρχίας.

Το βίντεο είναι από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας στο 2022 και είναι -φυσικά- αποκαλυπτικό και για τα χαοτικά και για τα απλά και συγκεκριμένα που περιέχει.

ΥΓ (για να μην παραπονιέσαι άδικα και παραπλανητικά και χρεώνεις και δημοτικό τηλέφωνο εις μάτην): διοίκηση (Δήμου και ΔΕΥΑΔΟΛ) που την ενδιαφέρει η διαφάνεια, θα έπρεπε να περιγράψει σε τι οφείλεται το λάθος, οπότε να κριθεί και για το σε τι οφείλεται η …δυνατότητα λάθους. Ειδικά, όταν η ίδια διοίκηση, στις 21.1.2022 διαβεβαίωνε και καμάρωνε ότι φέτος και για πρώτη φορά… οι μετρήσεις της κατανάλωσης ήταν ακριβείς…

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΔΟΛ προς τους καταναλωτές του Λιτοχώρου

Η ΔΕΥΑΔΟΛ έχει εκκινήσει τη διαδικασία επανυπολογισμού των εκκαθαρίσεων των λογαριασμών του Λιτοχώρου, που αφορούν χρεώσεις πέραν του παγίου, επειδή διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πρόβλημα στην αναλογική χρέωση, σε αρκετούς λογαριασμούς.

Όπου διαπιστωθούν διαφορές, θα εκδοθούν συμπληρωματικοί λογαριασμοί.

Οι καταναλωτές που έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς τους, θα δουν την πίστωση που τους αναλογεί, στον επόμενο λογαριασμό.

Οι καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς τους, θα δουν την πίστωση που τους αναλογεί, τη στιγμή της εξόφλησης του λογαριασμού τους.

         Η Διοίκηση  της ΔΕΥΑΔΟΛ

 

 

 

 

 

Λογαριασμοί ΔΕΥΑΔΟΛ στο Λιτόχωρο:

 

 

 

Ενημερωθήκατε;

 

 

Περί της ύδρευσης του Λιτοχώρου