ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

(μετά τις εκλογές)

το ‘χει πει τόσες φορές που …κάποια στιγμή θα το κάνει…

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον Κορυδαλλό της Αθήνας περιόδευσε σήμερα ο πρωθυπουργός και -μεταξύ άλλων- συναντήθηκε με πολίτη στο Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού, τον οποίο κατάλαβε απ’ τα ρούχα ότι είναι ορειβάτης και στον οποίο εκμυστηρεύτηκε -κάπως- ότι θέλει να ανέβει στον Όλυμπο…

Το περιστατικό κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, αλλά όχι και το δελτίο Τύπου της ΝΔ, το σχετικό με την σημερινή περιοδεία. Ο διάλογος απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θέλει να ανέβει στον Όλυμπο τον Μάιο και έσπευσε να συμπληρώσει “μετά τις εκλογές”.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε πρόσφατα την Κατερίνη καθ’ οδόν προς την Θεσσαλονίκη (10 Νοεμβρίου 2022), ενώ την ίδια πρόθεση -να ανέβει στον ‘Όλυμπο, μαζί με τον γιο του- είχε εκφράσει και στην περιοδεία του στην Πιερία, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και το Λιτόχωρο, τον Ιανουάριο του 2018, αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ. Κατά καιρούς, κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα έρθει στον Όλυμπο και το Λιτόχωρο και μάλιστα για να τρέξει στον “Olympus Marathon”, αλλά δεν συνέβη ούτε αυτό.

Ο πρωθυπουργός δεν συνέδεσε την πρόθεσή του -για ανάβαση, τον ερχόμενο Μάιο- με το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

 

Η άφιξη Μητσοτάκη στο Λιτόχωρο

Μια -πρώτη- αποτίμηση