Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβούλιο (μας)

χωρίς αναμετάδοση σήμερα

με έξι θέματα και έξι απουσίες

 

 

 

 

Τρεις ώρες μετά την διαγραφή Τσιουπλή, το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου-Ολύμπου συνεδριάζει αυτή την ώρα, με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης και επτά απουσίες από την σύνθεση του σώματος, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι επικεφαλής παρατάξεων.

Ήτοι:

Δημόπουλος, Κιάφας, Κουρίτα, Δημητριάδης και οι Κουρινιώτη, Ντινάκης και Γρεβενίτης.
Από τους προέδρους τοπικών συμβουλίων, στην συνεδρίαση συμμετέχει ο της Νέας Εφέσου, Δημήτρης Κατιρτζής, ενώ απουσιάζει ο συνήθως παρών του Λιτοχώρου, Στράτος Κυριακάκης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για την πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων και την κίνηση στην τουριστική αγορά του Δήμου επ’ ευκαιρία της Πρωτομαγιάς και των προηγούμενων γιορτών και -των επικεφαλής απόντων- μία προ ημερησίας ερώτηση του Αστέριου Χονδρόπουλου απαντήθηκε στα γρήγορα από την πρόεδρο του σώματος και ήδη η συνεδρίαση εισήλθε στην ημερήσια διάταξη, πριν καν φτάσουμε το 15ο λεπτό μετά τις 6μμ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η ζωντανή αναμετάδοση της συνεδρίασης από το Ίντερνετ δεν είναι δυνατή σήμερα, λόγω τεχνικού προβλήματος.

update

Στις 6.30μμ προσήλθε ο Πέτρος Κιάφας, την ώρα που -με αφορμή το 4ο θέμα (έγκριση ή μη άρσης απαλλοτρίωσης στην Λεπτοκαρυά) ξεσπόύσε “ενδοοικογενειακή” κόντρα μεταξύ Φαρμάκη και Μυλωνέρου. Τελευταία τοποθέτηση, πριν την ψηφοφορία, αυτή του δημάρχου που ηρέμησε τα πνεύματα, ανακοινώνοντας ότι τα σχετικά -πολεοδομικά- προβλήματα της Λεπτοκαρυάς θα επανέλθουν συνολικότερα μετά τις εθνικές εκλογές. Η απόφαση του Δημοτικού Σώματος ήταν να συνεχίσει η ισχύ της απαλλοτρίωσης.

 

 

Πρόσκληση 9η 03-05-2023 signed