Θανάση, το νου σου…

μην και γίνει καμιά χούντα στην Αθήνα!!!

Εδώ την έχουμε τρία χρόνια τώρα -και μπήκαμε και στον τέταρτο- κι είσαι εξέχον μέλος της…

Το ‘πε και το ‘κανε.

 

Είπε θα ξαναφέρει τα θέματα που δεν “πέρασαν” στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη βδομάδα” και ήδη στάλθηκαν οι προσκλήσεις.

Δύο συνεδριάσεις και πάλι: μία ειδική για τον απολογισμό του 2016 και μία τακτική με όσα θέματα δεν “πέρασαν”, συν μερικά νέα.

Απέδωσε στο άρθρο 67/παρ.2 του “Καλλικράτη” την δυνατότητα του δημάρχου να συγκαλεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μένει τώρα να αποδειχθεί στη συνεδρίαση ότι προέκυψαν νέα στοιχεία που αφορούν τα θέματα που θα ξανα-συζητηθούν (επανέρχονται σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών) όπως επίσης ορίζει το άρθρο 67 του “Καλλικράτη”. Και σε ό,τι αφορά τον απολογισμό του 2016.

 

Το πιθανότερο είναι ότι και αυτή η αυθαιρεσία του δημάρχου μας, η ενδεδυμένη μανδύα νομιμότητας, θα “περάσει” άνετα, με μόνη “απώλεια” …μια ολιγόλεπτη ή μεγαλύτερη όξυνση και αντεγκλήσεις με την αντιπολίτευση. Την αντιπολίτευση που σταθερά επιλέγει να εξαντλεί την όποια αντίδρασή της μόνο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Να εξαντλεί εκεί μέσα την όποια δράση της.

Για το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι στιγμής, μόνο η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Ειρ. Βακουφτσή, δημοσίευσε την άποψή της.

 

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που υπογράφει τις προσκλήσεις των συνεδριάσεων, είναι γνωστός για την προσήλωσή του στα ιδεώδη της Δημοκρατίας και τον φόβο που του δημιουργεί και η υποψία -έστω- ολοκληρωτικών παρεκτροπών από …κομμουνιστές και λαϊκοδεξιούς, σε κεντρικό επίπεδο (όπως φαίνεται και από το post του, ανήμερα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα). Για όσα ολοκληρωτικά επιτρέπει με την υπογραφή του …δεν φοβάται καθόλου.

              

 

 

Πρόσκληση 13η 11-10-17 ειδική συνεδρίαση-2

 

Πρόσκληση 14η 11-10-2017 τακτική-1