Τρίτο ραντεβού στο … Μέγαρο

την Παρασκευή 24.2.2017

για τη γνωστή υπόθεση των επεισοδίων ή “επεισοδίων” στο δάσος των Παλιών Πόρων

Ο φίλος του-πρόεδρος της ΤΚ Ν. Πόρων ανέλαβε και πάλι να οργανώσει την υποστήριξή του εν όψει της δίκης του για τα επεισόδια στο δάσος των Παλιών Πόρων και –μετά την αναβολή του περασμένου Οκτωβρίου- ο πρώην αντιδήμαρχος και σημερινός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Γουλάρας, κάθεται πάλι στο εδώλιο δικαστηρίου της Κατερίνης, την Παρασκευή 24.2.2017.

 

Αναμενόταν ότι ως τώρα θα είχε εκδοθεί και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ένσταση που κατέθεσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου κατά της απόφασης του Δασαρχείου για τον καθαρισμό του δάσους των Παλιών Πόρων από την εταιρεία, με υπαλλήλους της οποίας δημιουργήθηκε το επεισόδιο για το οποίο κατηγορείται ο πρώην αντιδήμαρχος. Η απόφαση όμως δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις δύο πλευρές της δίκης της 24ης.2.2017 έχει καταβάλει προσπάθειες να υπάρξει εξωδικαστικό συμβιβασμός, αλλά –μέχρι στιγμής- δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Στην δικάσιμο της 14ης.10.2016, στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης βρέθηκαν ουκ ολίγοι αιρετοί προκειμένου να υποστηρίξουν τον Γουλάρα, λίγες μέρες μετά την ανεξαρτητοποίησή του και ενώ ακόμη η παλιά του παράταξη επιχειρούσε να διατηρήσει «γέφυρες» με το εκπαραθυρωμένο από τον δήμαρχο στέλεχος. Έκτοτε, οι σχέσεις τους έχουν οξυνθεί, αφού ο πρώην αντιδήμαρχος, μετά τις αρχικές γενικόλογες καταγγελίες σε βάρος του δημάρχου, δεν χάνει ευκαιρία να συμπληρώνει την κριτική της αντιπολίτευσης με στοιχεία που γνωρίζει από την θητεία του.

Δείτε επίσης

Ομόθυμη στήριξη Γουλάρα

 

Αντιδήμαρχος και δημότης στο κελί