Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση,

κε πρόεδρε

και για την οπτική ίνα και τα προβλήματα -και στο info kiosk-

 

 

 

 

…και μην ξεχάσετε -ως ο πλήρως αρμόδιος- να παρέμβετε στους παρόχους, ώστε να δώσουν παντού στο νομό και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η οπτική ίνα, αντί να καθυστερούν χρόνια, ώστε οι μισθωτές υπηρεσιών από τον πάλαι ποτέ κρατικό ΟΤΕ να εξασφαλίσουν πρώτα συμβόλαια με συνδρομητές, πριν δοθεί πραγματικά η χρήση της ήση εγκαταστημένης ίνας σε όλους, παντού στο νομό (πχ στο Λιτόχωρο υπάρχει από το 2018 -η ίνα-).

 

24 Νοεμβρίου 2018

Έχουμε ίνες

 

19 Ιανουαρίου 2021

Μήπως να σκεφτείτε κι εμάς;

 

 

7 Μαίου 2021

Δουλεύει;

 

 

 

17/05/21

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 

 Eυχαριστήριο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερία Ηλία Χατζηχριστοδούλου

προς τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

 

Εκ μέρους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά με την καθοριστική συμβολή του οποίου αναβαθμίζεται η δικτύωση του ίντερνετ στην περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Με δεδομένο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας εγκατέστησε στην περιοχή ψηφιακό infokiosk με πληροφοριακό υλικό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, η εγκατάσταση οπτικής ίνας που επεκτείνεται στο δήμο Δίου-Ολύμπου θα υποστηρίξει τη λειτουργία του προσφέροντας άμεση και ταχύτατη πληροφόρηση στους επισκέπτες του νομού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεωργαντά που επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά απαντώντας στις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του τόπου μας μέσα από τις κρίσιμες δομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που εντάσσονται στις αρμοδιότητές του.

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου ο δήμος Δίου-Ολύμπου και ευρύτερα η Πιερία αποκτά σύγχρονες υποδομές που απαιτούν οι νέες ψηφιακές συνθήκες και οι προκλήσεις της εποχής.

Για το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας

ο πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου